Verkiezingsdebat

Woensdag 28 februari s avonds om 19.30 uur organiseert de Interculturele Werkgroep Laat het van Twee Kanten Komen een Verkiezingsdebat. Dit vindt plaats in de grote zaal van het Huis van de Wijk, Honingraat, Slotermeerlaan 103 H.

Vertegenwoordigers van vijf partijen gaan met elkaar in debat, en met de zaal. De deelnemers zijn: Yassmine el Ksaihi- D66, Sofyan Mbarki-PvdA, Ayşegül Kılıç –Denk, Simon Willing-VVD, Moska Ghazizoi- SP.

Op deze levendige avond komen vragen aan de orde die voor bewoners van Geuzenveld en Slotermeer van belang zijn.  – Armoede, wat doen we er tegen? – Voor wie bouwt de stad? – Gelijke kansen in het onderwijs? – Werkt Amsterdam aan klimaatdoelen?

Van de verschillende partijen willen wij horen hoe zij de positie van de bewoners ‘buiten de ring’ willen verbeteren.

De debatleiding berust bij Pieter Webeling. Het debat begint om 19.30 uur. Vanaf 18.30 uur kunnen mensen elkaar ontmoeten met soep en hapjes. Na afloop is er tijd voor nagesprek. Inlichtingen: Luuk Wieringa ; 020-6144 924